Adventi fények hangfürdő – Nádas Lindával

Szeretettel várunk december 10-én szombaton 16:30 órától egy egy órás lélekemelő és relaxáló hangfürdőre, melynek témája az adventi időszak szépsége és a Karácsonyra való készülődés. Természetesen nem az ajándékok vásárlásáról, az ünnep előtti rohangálásról, sokkal inkább a lelki készülődésről beszélünk.

A hangtálak szakrális hangjainak és más spirituális csilingelő hangszerek segítségével az egyre növekvő sötétségben megidézzük az adventi gyertyák fényességét, a négy kardinális erény (igazságosság, mértékletesség, bátorság, bölcsesség) erejét és a Karácsony szentségét, hogy egy tisztább, emelkedettebb lelkülettel, hangulattal érkezzünk meg majd a Karácsonyba.

Az adventi koszorú négy gyertyájának meggyújtása négy láng felvillanása az emberi lélekben, amelyek a következőket szimbolizálják: hit, remény, szeretet, öröm. Ezt szeretnénk most feléleszteni és igyekszünk őket meg is tartani magunkban, ameddig csak lehetséges.
A relaxáció fekvésben vagy ülésben történik és körübelül egy órás.

Kényelmes ruhát hozz magaddal!

Kérjük 16:15-ig érkezz meg, hogy időben elkezdhessük a programot.

A hangfürdőt vezeti: Nádas Linda – Peter Hess hangmasszőr, Anaya női jóga oktató
A hangfürdő nem javallott, ha az elmúlt két hónapban műtéti beavatkozás történt, szívritmusszabályozóval élsz, epilepszia, akut gyulladás, vagy lázas állapot áll fenn.

Ára: 3500.-Ft/fő

A foglalkozás minimum 8 fővel indul, így kérlek jelezd előre részvételedet, messengerben, vagy az anaya@anaya.hu e-mail címen.

Várunk szeretettel!

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc