Arcjóga Műhely – Anaya Mozgás- és Jógatérben – Ránctalanul 2023-ban!

Ahogy testünk, úgy arcunk formája, tónusa is megváltoztatható izmaink erősítésével. Az arcjóga holisztikus módszerébe nem csupán az arcunkon található több, mint 60 izomnak az erősítésével foglalkozunk, hanem a ráncok, aszimmetriák kialakulásának a hátterében meghúzódó okokat is vizsgáljuk, megtanuljuk kezelni a minket érő stresszt, hiszen a stressz, feszültség az arcunkon is látható nyomokat hagy.

Elengedhetetlen része a gyakorlásoknak a légző gyakorlatok, relaxációs technikák, önszeretet gyakorlatok is. Rápillantunk azokra a szokásainkra, amelyek az aszimmetriák kialakulásához vezettek, és megpróbáljuk, lassan, szép sorjában ezeket a szokásokat elhagyni, vagy másikra cserélni. Hiszen más életet, más arcot, testet, ugyanazokkal a szokásokkal nem lehet előhívni.
Ezen a 3 órás WS-on konkrét gyakorlatokat, reggeli-esti rutint, autóban végezhető gyakorlatokat vihetsz haza, lesz kérdezz-felelek rész, ahol egyéni helyzetek megoldására is lehetőség nyílik, a pici elméleti részt rengeteg gyakorlati praktika , szépségápolási tipp követi.

érlek kényelmes ruhába, smink nélkül gyere, legyen nálad hajpánt, vagy hajgumi, a hidratáló krémed, jókedv, nyitottság és némi őrültség, ami az együtt grimaszoláshoz elengedhetetlen. 🙂

A foglalkozást tartja:
Fekete Krisztina arcjóga oktató, gerinctréner, női jógaoktató, női jógaterapeuta
A foglalkozás díja: 14.900 Ft

A foglalkozás min. 4 max. 12 fő részvételével kerül megrendezésre.

Jelentkezni az mfekete.krisztina@gmail.com e-mail címen vagy messenger üzenetben lehet, 5000 Ft-os előleg elutalásával.
24 órán belüli lemondás esetén nem áll módomban a pénzt visszautalni.

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc