Női jóga terapeuta képzés

Indulás időpontja: 2022. szeptember 23. (10.28., 11.18., 12.02. 2023.01.13., 02.10., 03.03.)

Napjainkban a női sorsok kiteljesedésének sosem látott lehetőségeit kaptuk. Életminták, és a létezés szakrális síkjainak megértése nélkül azonban, sokszor nem tudjuk beteljesíteni létezésünket.
200 órás (130 kontakt, 70 óra egyéni gyakorlás)
Havonta egy alkalommal,péntekenként, 3 féléven (modulon) keresztül, ONLINE is
Egy modul = 7 képzési nap, havonta egy alkalommal.

Célunk olyan terapeuták képzése, akik jól ismerik a női létezés sajátosságait és lehetőségeit, a kibillent állapotok (betegségek) belső folyamatait, és az egyensúly visszaállításának lehetőségeit, az ajurvéda és a jóga eszközeivel.

A képzés során 14 életfeladaton átívelve (foganás, születés, Én-tudat ébredés, Társak, Menstruáció, Szexualitás, Önállóság, Tartós kapcsolat-életszövetség, várandósság, szülés, Felnőtt nő, Menopausa, Öregség, Halál) az életállomások és életfeladatok feltárásával teljesedik ki a nő életköre és hivatása. Így válhat egy női élet teljessé mind önmaga mind a közösség szolgálata értelmében.
A képzés átfogó ismereteket ad ajurvédáról és a jógaterápia széleskörű alkalmazásainak lehetőségeiről.  A szakrális minták felidézésétől a mindennapok valóságáig foglalkozunk önismereti harmonizáló és teremtő erőket tudatosan formáló gyakorlatokkal. Az otthoni elmélyülést feladatok és jóga sorozatok támogatják. Előnyt jelent, ha valaki jógaoktatóként működik, vagy jógát gyakorol valahol, azonban a képzésnek előfeltétele nincs!

A három modul egyösszegű befizetése esetén, 10% kedvezményt adunk!

Ha hoz magával valakit, aki még nem vett részt a foglalkozásainkon, szintén 10% kedvezményben részesül!

Jelentkezés: info@kny.hu . Előleg: 20.000 Ft
Átutalás: HU62 1091 8001 0000 0090 1587 0008 (Kedvezményezett: Mezősi Anna)
Közleményben kérjük feltüntetni: NJT 10 saját név
Oktatók:  Mezősi Anna siatsu gyógyász és jógaoktató, terapeuta, és  Kornhoffer Tünde jógaterapeuta és Anaya női jóga oktató
További részletek:
Az egyes modulok 7 foglalkozásból állnak.

Minden foglalkozás után egy kb. 20-30 oldalas jegyzetet küldünk a téma alaposabb megismerésére. Feladatokat javasolunk: jógagyakorlatokat és ajurvédikus praktikákat, továbbá a rendszeresen, minden foglalkozás után feltett kb. 8-10 kérdésre választ várunk. Ez az adott terület, szervrendszer energiagyógyítását támogatja. Mi innen látjuk, hogyan sikerült elmélyülni a tananyagban, honnan tudunk tovább haladni.

Egy modul ára 115.000 Ft. A három modul egyben 310.000 Ft (345.000 Ft helyett). Alkalmankénti fizetéssel 18.000 Ft/alkalom.

A két év alatt egy hatnapos terapeuta tábor is kötelező, amit általában Pannonhalmán tartunk. A tábor költségét a modulok ára nem tartalmazza.

A három modul alatt egy öt alkalmas terápiát kell gyakorolni egy tanulótárssal, a megadott minták alapján. A harmadik modul végén elméleti vizsgát (tesztírást) és gyakorlati vizsgát végzünk (egy eset terápiája), mely sikeres elvégzését követően tanúsítványt adunk arról, hogy a jógaterápia gyakorlására alkalmasnak találtuk. Magyarországon jelenleg a törvényekben nem szabályozott a jóga oktatásának rendje, ezért mi a Magyar Jógaoktatók Szövetségének útmutatásai alapján dolgoztuk ki a tantervünket, így megfelel a minősített jógaoktatók számára előírt követelményeknek.

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc