Artemisz – lelkünk független része

Élet védelme

Van bennünk egy olyan Istennő, aki a Hold istennője is.

Hűvös, gyöngyházfénnyel, ezüstösen ragyogó az elméje, kimérten precíz, és hihetetlenül pontos. Intelligens, céltudatos, határozottan tudja, mi az életfeladata, a küldetése, és melyik nap mi a dolga. A naptárába már a jövő évi feladatok is szép gyöngybetűkkel fel vannak írva.

Harcos, az Élet védelmezője. A kicsinyek, idősek, elesettek és betegek méltán számíthatnak a védelmére. De jaj azoknak, akik önhibájukból gyengék! Netán buták, tudatlanok. Mélységes megvetése és harcos haragja üldözi őket. Érthetetlen számára az, ha valaki nem akar felnőni. Ha emellett felelősséget sem vállal tudatlanságból fakadó károkozásaiért, nem számíthat Artemisz könyörületére.

Kétarcú, mint a Hold, Teli és Új holdja van. Gondos dúlaként először segíti a világrajövetelt, tejbe-vajba fürdeti az érkezőt (keresőt) és kiképzőtáborában megtanítja mindazt, ami a túléléshez és a saját küldetés beteljesítéséhez fontos. Alaposan kitanítja, majd küldetésbe küldi a felnőttet. Próbáknak teszi ki. Célja önálló, szabad, független emberek felnevelése. Inkább előbb engedi el a gyermekeit, mintsem túl későn, kíméletlenül kilöki a fészekből azt, aki képes a repülésre, az önálló életre.

Otthonra talál mellette minden menekülő, elrabolt, bántalmazott, naiv lélek, mert Artemisz tudja, hogy a naiv ember MINDIG PRÉDA. Segít megerősödni!

Éleslátásával azonnal észreveszi a ragadozót, és messzire hajszolja, üldözi.

Könnyen sértődik, bosszúja a megsemmisítés, negligálás. Van „halállistája” és nehéz róla lekerülni ugyan, de nem lehetetlen. Ugyanis végtelenül nagylelkű a bűnbánókkal, akik beismerik, hogy vétettek, és bocsánatát kérik. Miután kijelöli és tisztázza a határokat, kiváló barát és nővér. Nem viszi ugyan túlzásba a kapcsolódást, van, hogy hónapokra eltűnik, de ha előbukkan, ugyanott lehet vele folytatni, ahol a barátság éppen tart. Ő ugyanis időtlen időben él, és mivel Őrző, hatalmas feladatai vannak, nem ér rá aprócska ügyekkel bíbelődni.

Kiáll a veszett ügyekért is, nem fél vásárra vinni a bőrét, ha az Élet, vagy az emberi méltóság megőrzése a tét.

Kimunkálása

 • A Hold ciklusainak megélésével, a Telihold és Újhold kiáradó és visszahúzódó ritmusában maradva élhető meg igazán saját Artemiszünk. Tervezés és célok meghatározása segíti kialakulását.
 • Kis közösség élére állni, és megtanítani őket a méltó élet készségeire, neki való feladat.
 • Dúla, bába minőségben segíteni másokat is, látszani, megszületni, felébredni.
 • A Hold hűsítő, tiszta fényének maradni, nemcsak a Nap ragyogásával kápráztatni, pontos időbeosztás, napi, havi és éves célok leírása.

Fejlődés útja

 • Együttműködve kommunikálni, és megtanulni asszertíven konfliktust kezelni az alap.
 • Érzelmi tisztítás és önismeret. (Önbecsülése az van bőven, de legyen realitása is)
 • Kíméletlensége által okozott károkat jóvátenni!
 • Mély kapcsolódás és valódi szeretetközösség kialakítása férfivel (megveti a férfit).
 • Abbahagyni a versengést, saját magával szemben is!
 • Tisztelje az apró ügyeket is, egy tea a barátokkal nem elvesztegetett idő!
 • Kezdje el élvezni a pillanat gyönyöreit!

Kornhoffer Tünde – Artemisz

Megosztani teljes terjedelemben, forrás megjelöléssel lehetséges.

Ismerd meg a benned rejlő istennőket az Anaya Női Jóga oktatóképzésen!

Az elindult tanfolyamokra még november 15-ig van lehetőséged jelentkezni:

2022. 09. 15-től, Csütörtöki csoport

2022. 09. 18-tól, Vasárnapi csoport

Ezen tanácsok NEM helyettesítik a megfelelő orvosi ellátást! Ezen az oldalon található információk önmagukban nem alkalmasak arra, hogy a betegek, páciensek, saját diagnózist állítsanak fel, vagy az itt talált információkat bármilyen egyéb módon önmaguk gyógyítására használják. Az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal az itt megosztott tartalmak felhasználásából eredő egészségügyi problémákért, még akkor sem, ha az adott tartalmat szakorvos véleményezte. Panaszaikkal minden esetben keressék fel háziorvosukat vagy a megfelelő szakrendelést!

Anaya Női Jóga Oktatóképzés

Anaya Női Jóga Oktatóképzés

szombati - 2023. 03. 12-től

A képzésre várjuk a női lehetőségek, női egészség és női sajátosságok megismerésében elmélyülni vágyókat. Havonta egy csütörtöki napon.

Szertartások és rítusok

Szertartások és rítusok

2022. 09. 29 - től

Tudatosság növelése, megismerni, mit tartogat majd a következő állomás, hogy kiélvezhessük a jelenlegit, és jó szokások rendszeres, napi ismétlése.

Anaya jógáról végzett oktatóimtól

6 évvel ezelőtt kezdődött a csoda úgy mentem Hozzád tanulni, hogy ha csak magamnak, a Lányomnak és néhány Barátnőmnek segítek, már megéri. Az Anaya képzés alatt néhány kisebb csoportom lett, lelkes jógázókkal, szuper jóga táborokkal a kertecskémben, miközben én is fejlődtem, épültem, szépültem kicsit. Hozzájárult a női jóga Babák születéséhez, jóga unokáim száma 6 és egy még pocakban van. Mindig hálás szívvel gondolok az Anaya -ra Rád és a tanításodra.

Erika

” Az Anaya képzés fontos önismereti út volt számomra, énem rejtett, illetve elnyomott részeinek örömteli felfedezése. A nehézségek együtt hordozása, az örömök közös boldogsága. A nővérség áldott tapasztalata. Szeretet, elfogadás, megbecsülés, tisztelet – mind magunk, mind egymás iránt

Ági

“Számomra a női minőségek megértését hozta el, azt megmutatva, hogy milyen archetipusokhoz kapcsolódhatok, amikor nem vagyok jól. Azt a csodát, ahogy kinyílik az a minőség, amire éppen szükségem van, csak nevén kell nevezni….és megjelenik. Tényleg működik, ott van, láthatóvá, megragadhatóvá válik. És tanítanak, sokat kaptam magamból, magamnak”

Andrea

” Az Anaya 5 éve indított el szívem hívásának útján és azóta női életút kísérőként végzem hivatásomat főleg kismamákat és babás anyákat táplálva a jóga, az ayurvéda és a magyar hagyományok eszközeivel. Nagyon magas szintű tudást ajándékozott, melyből máig is tudok táplálkozni. A nálad elkezdett önmunka, s majd a folytatás eredményeként kerültem közelebb isteni lényemhez, majd édesanyámhoz és igazán kiteljesedett, boldog életet élhetek a magam, a családom és a hozzámfordulók örömére. Szeretettel gondolok vissza a nálad töltött tanuló időre! Hálás vagyok neked, Csillának, és a sok értékes embernek kiket általad ismerhettem meg! 

Andi

Mit kaptam az Anaya képzéstől? Elsősorban az egészségemre való odafigyelést, az önmagam szeretetén keresztüli gyógyulást. Megtapasztalni a hitelességet, szeretetet Rajtad, a családodon keresztül az otthonodban, amit kicsit a sajátomnak is éreztem, mert úgy éreztem “hazaérkeztem”. Nagyon köszönöm, mindig segítik a tanításaid az életem! Ölelés! A bónusz pedig, hogy a mai napig számíthatok Rád!

Marika

“Az Anaya képzés kinyitotta számomra a nőiség új értelmezését. Az együtt töltött hétvégék örömét sosem feledem. A holdkunyhóban nővéreimmel lenni áldás, a női lét csoda. A képzés új utakra indított, s mai napig meghatározó élmény. Köszönettel”

Enikő

Nekem az Anaya képzés a hívatásomat adta és hogy önmagam legjobb verziója lehessek! Már egy ideje jártam a jóga és az önismeret útját, de valami nem volt rendben, amit egy női betegség is jelzett. Ahogy elkezdődött a képzés alkalomról, alkalomra kezdtek a kis mozaik darabkák helyükre kerülni. Hónapról hónapra megismertem a testem, lelkem működését, szerepeimet, női minőségeimet. Vele együtt a női közösség megtartó erejének megtapasztalása és megélése fantasztikus volt, hogy így is tudunk együtt lenni és működni! Én ezt a sok megélt csodást, tapasztalást és tudást amit kaptam, szeretném továbbadni így támogatva női társaimat minden életszakaszukban

Zsuzsanna