Oktató Képzések

Azokat várom, akik már tapasztaltak a jóga hatásairól eleget, és szeretnék szolgálatba állítani felfedezéseiket. Ehhez alapos saját önismereti utat, tapasztalatokat és mély tudást kínálunk, rengeteg jegyzettel videóval és személyes, szívből-szívbe, méhből-méhbe adott tudással. Haladóknak.

Anaya a női Bölcsesség tárháza

Három állomáson visz keresztül:

 

Tudás – Megértés – Megélés

Anaya Női Jóga Oktatóképzés

Anaya Női Jóga Oktatóképzés

csütörtöki - 2022. 09. 15-től

A képzésre várjuk a női lehetőségek, női egészség és női sajátosságok megismerésében elmélyülni vágyókat. Havonta egy csütörtöki napon.

Anaya Női Jóga Oktatóképzés

Anaya Női Jóga Oktatóképzés

szombati - 2022. 09. 17-től

A képzésre várjuk a női lehetőségek, női egészség és női sajátosságok megismerésében elmélyülni vágyókat. Havonta egy szombati napon.

Tinijóga oktatóképzés

Tinijóga oktatóképzés

2022. 07. 09 - 14.

A tanfolyamon megtanuljuk a speciális igényeket és tanítási módszertant tini korra vetítve, óraterveket és gyakorlati tanácsokat adunk.

Tini jóga oktatóképzés Lányból nő!

Tini jóga – lányból nő modul – tanfolyam indul 2022.július 9-től Csíki Mariann és Kornhoffer Tünde szervezésében.

Képzésről röviden:
– Az előadások minden nap 09:00-16:00 között lesznek, ezen felül további videókat is biztosítunk
– A jóga tanításai mellett, komplex tudástár átadására készülünk.
– Létrehozunk egy zárt csoportot, ahol korlátozott ideig ugyan, de visszanézhetőek lesznek a rögzített anyagok.
– Tünde és Mariann 50-50% fog tanítani.
–  A képzés vizsgával és tanúsítvány átadással zárul.
– A tanfolyamon megtanuljuk a speciális igényeket és tanítási módszertant tini korra vetítve, óraterveket és gyakorlati tanácsokat adunk, mindazok mellett, hogy Te sem fogod megúszni saját tini korod megérintettsége nélkül. Középpontban lesz a fiatal testük lelkük védése, segítése a sok informatikai kütyükkel szemben (gerinc, testtartás, izomtónus stb).

Minden további információ weboldalunkon megtalálható!

Várjuk jelentkezésed!

https://jogamoka.hu/portfolio-item/tini-joga-lany/

Anaya Női jóga oktatóképzés

A női egészség tudására hívlak!

Női jóga alaptanfolyam

7 alkalmas, csütörtökönként, havi egy alkalommal, 9.00-17.00 óráig.

Az alaptanfolyam folytatása lehet az oktatóképző tanfolyam.

NŐI EGÉSZSÉG jóga tapasztalásával igyekszünk felfedezni a női sajátosságokat: záróizmok, méh, petefészkek, endrokrin rendszer, hormonális mestermű jógája.

Mély, felmelelő, és megható utazásra várunk a belső valóság birodalmába: a saját testedbe.

Vidám, feltöltő és tápláló ANAYA (ami a szívet mozgásba hozza) női jóga gyakorlást tartunk. Speciális, női gyakorlatok, szakrális női táncok, imaginációk, finomtesti gyakorlatok segítik megérteni a női sajátosságokat.

7 tanítási nap, 64 kontakt óra mellett, több zárt csoportban feltöltött ajurvédikus ismeretanyag kerül átadásra.

A női ciklushoz igazodó jógikus életvitelt, dinacsárját gyakorlunk.

Gyakorlati órák: A fizikai és elme test megerősítésére a jóga technikákat és azok elsajátitási módjait (ásanák, mudrák, bandhák) (100 óra)

Elmélet: Jóga filozófia Patandzsali és más jóga Szentírások alapján ( 20 óra).

A képzés a napirend újragondolásán, az erőnlét fokozásán keresztül a mélylazításig, saját, gyakorlati tapasztalásokon keresztül segíti az alapos elmélyülést. A női létezést tanulmányozzuk, beszélgetéseken, jóga gyakorláson keresztül.

A teljes képzés 3×7 alkalomból áll, ami 21 hónap, plusz a nyári táborban való résztvétel segítségével felkészít női jóga oktatásra, sikeres gyakorlati és elméleti vizsgát követően.

Felnőttképzési szerződést kötünk a részvevőkkel. Sikeres vizsgát követően tanúsítványt állítunk ki.

Ára modulonként 145.000 ft, vagy részlet fizetésnél 7×25.000 Ft ba kerül.

Oktatóképzést tartja: Kornhoffer Tünde himalájai jógatanár, jógaterapeuta és meghívott jóga tanárok.

Jelentkezni személyesen, telefonon lehet: +3620264 8449

Anaya jógáról végzett oktatóimtól

6 évvel ezelőtt kezdődött a csoda úgy mentem Hozzád tanulni, hogy ha csak magamnak, a Lányomnak és néhány Barátnőmnek segítek, már megéri. Az Anaya képzés alatt néhány kisebb csoportom lett, lelkes jógázókkal, szuper jóga táborokkal a kertecskémben, miközben én is fejlődtem, épültem, szépültem kicsit. Hozzájárult a női jóga Babák születéséhez, jóga unokáim száma 6 és egy még pocakban van. Mindig hálás szívvel gondolok az Anaya -ra Rád és a tanításodra.

Erika

” Az Anaya képzés fontos önismereti út volt számomra, énem rejtett, illetve elnyomott részeinek örömteli felfedezése. A nehézségek együtt hordozása, az örömök közös boldogsága. A nővérség áldott tapasztalata. Szeretet, elfogadás, megbecsülés, tisztelet – mind magunk, mind egymás iránt

Ági

“Számomra a női minőségek megértését hozta el, azt megmutatva, hogy milyen archetipusokhoz kapcsolódhatok, amikor nem vagyok jól. Azt a csodát, ahogy kinyílik az a minőség, amire éppen szükségem van, csak nevén kell nevezni….és megjelenik. Tényleg működik, ott van, láthatóvá, megragadhatóvá válik. És tanítanak, sokat kaptam magamból, magamnak”

Andrea

” Az Anaya 5 éve indított el szívem hívásának útján és azóta női életút kísérőként végzem hivatásomat főleg kismamákat és babás anyákat táplálva a jóga, az ayurvéda és a magyar hagyományok eszközeivel. Nagyon magas szintű tudást ajándékozott, melyből máig is tudok táplálkozni. A nálad elkezdett önmunka, s majd a folytatás eredményeként kerültem közelebb isteni lényemhez, majd édesanyámhoz és igazán kiteljesedett, boldog életet élhetek a magam, a családom és a hozzámfordulók örömére. Szeretettel gondolok vissza a nálad töltött tanuló időre! Hálás vagyok neked, Csillának, és a sok értékes embernek kiket általad ismerhettem meg! 

Andi

Mit kaptam az Anaya képzéstől? Elsősorban az egészségemre való odafigyelést, az önmagam szeretetén keresztüli gyógyulást. Megtapasztalni a hitelességet, szeretetet Rajtad, a családodon keresztül az otthonodban, amit kicsit a sajátomnak is éreztem, mert úgy éreztem “hazaérkeztem”. Nagyon köszönöm, mindig segítik a tanításaid az életem! Ölelés! A bónusz pedig, hogy a mai napig számíthatok Rád!

Marika

“Az Anaya képzés kinyitotta számomra a nőiség új értelmezését. Az együtt töltött hétvégék örömét sosem feledem. A holdkunyhóban nővéreimmel lenni áldás, a női lét csoda. A képzés új utakra indított, s mai napig meghatározó élmény. Köszönettel”

Enikő

Nekem az Anaya képzés a hívatásomat adta és hogy önmagam legjobb verziója lehessek! Már egy ideje jártam a jóga és az önismeret útját, de valami nem volt rendben, amit egy női betegség is jelzett. Ahogy elkezdődött a képzés alkalomról, alkalomra kezdtek a kis mozaik darabkák helyükre kerülni. Hónapról hónapra megismertem a testem, lelkem működését, szerepeimet, női minőségeimet. Vele együtt a női közösség megtartó erejének megtapasztalása és megélése fantasztikus volt, hogy így is tudunk együtt lenni és működni! Én ezt a sok megélt csodást, tapasztalást és tudást amit kaptam, szeretném továbbadni így támogatva női társaimat minden életszakaszukban

Zsuzsanna