Hesztia – a házitűzhely őrzője

Szabadság a lélekben

Szívesen időzöl magadban? Jól megvagy egyedül, akár hosszú időn át?

Micsoda kérdés ez, ugye? Pedig előbb utóbb fontossá válik.

Eljön a pillanat, amikor kiderül a magad számára, hogy mit is tettél a belső birodalmaddal az elmúlt évtizedekben. Kellemes, gazdag hely a belső birodalmad, vagy kaotikus és sivár.

Lényünk több rétegből áll:

fizikai, lélegzet-prána, gondolat bölcsesség és üdvösség rétegek. Ezek között utazgatunk.

Vannak kedvenc helyeink, ahol lecövekelünk, és többet időzünk.

Neked melyik a kedvenc helyed?

Nekem a gondolataim voltak sokáig. Kicsekkoltam (tartósan) még a testemből is, hogy gondolataimban időzhessek.

Ott aztán nagyon könnyű eltévedni, és illúziókat gyártani, kiszakadni a valóságból. Csipkerózsika álomba merülni, lefagyni, elaludni, miközben elmegy az élet a sok öntudatlan-kihagyott napunk mellett.

Érezted már úgy, hogy nem vagy itt?

Vajon hol voltál?

ÉBRESZTŐ!

Többnyire traumák ébresztenek fel, ez velem is így történt.

Hatalmas maflás a sorstól.

Közeli családtag keze által, mert úgy családon belül marad.

Mindez csak azért, hogy a stagnálás megszűnhessen, és rálássak a valóságra, a sok mulasztásra, elszalasztott lehetőségre.

A komfortzónából kimozdító lehetőségek mindig sorsfordítóak.

Otthonom minek a háza?

A tudatosság növekedésével egyszerűbbé válik az életünk.

Hogyan tudod elmédet és életedet kicsit irányba fordítani?

Csak válaszolj:

Mi az a terület-élettér, ami megdobogtatja szívedet, irányítja cselekedeteidet, és ez összhangban van-e társad vágyaival?

Él bennünk egy olyan archetípus, aki otthont varázsol minden lehetőségből.

Ő rendszeresen járul a belső oltár elé, és saját magát emeli fel. Senki mástól nem függ kapcsolata az istenivel, a teljességgel.

Hesztiának hívják, őrzi és óvja a belső szentélyt, a belső tüzet, házitűzhelyünket.

Otthon van magában.

Öröme, elégedettsége és jólléte önmagából ered.

Ez a szabad lélekrészünk szépen, áhítatos csendben, észrevétlenül teszi a mindennapi dolgait.

Szertartást varázsol a legegyszerűbb tevékenységből is.

Mély, belső csendje csendet teremt környezetében.

Jó elidőzni a jelenlétében.

Nem a látványos dolgokat tesz, hanem az igaziakat és egyszerűeket.

Találkozni lehet az Önvalóval általa.

Mélyéből fakadó tisztasága kivetül a környezetére is. Mindig rend és átláthatóság van körülötte. Nincsenek drámák. Csendben, rendben teljesedik ki, napról napra a létezése, egyre közelebb kerülve a középponthoz. Tudja ki ő, és mi a dolga.

Viszont idősebb korára magányossá válhat, ami a testi öregedéssel, az erő elveszítésével ijesztővé válhat.

Még nincs későn talán tenni ez ellen.

Hesztia kimunkálása, fejlődése

Szeretnéd őt magadban is megtalálni?

Kimunkálni a jelenlét gyakorlataival, jóga, jóga nidra végzésével, és a meditáció gyakorlásával is lehet.

Fejlődését segíti, ha társakhoz kapcsolódni és érezni engedi magát, bevonódni az élvezetekbe, és felszabadult örömmel élni. Megismerni a női, és a férfi létezés titkait, és a párkapcsolat lehetőségeit a fejlődésre, a mély öröm megélésére.

Vagyis az emberlét titkait nemcsak a lélek oldaláról közelítve nézni, hanem a valóságban, a földi dolgokban az anyagban is ÉLNI.

Írta:

Kornhoffer Tünde – Hesztia

Megosztani teljes terjedelemben, forrás megjelöléssel lehetséges.

Ismerd meg a benned rejlő istennőket az Anaya Női Jóga oktatóképzésen!

Az elindult tanfolyamokra még november 15-ig van lehetőséged jelentkezni!

Anaya Női Jóga Oktatóképzés

Anaya Női Jóga Oktatóképzés

csütörtöki - 2022. 09. 15-től

A képzésre várjuk a női lehetőségek, női egészség és női sajátosságok megismerésében elmélyülni vágyókat, ahol az Istennőket hívjuk segítségül Önmagunk megismeréshez.

Havonta egy csütörtöki napon.

Anaya Női Jóga Oktatóképzés

Anaya Női Jóga Oktatóképzés

vasárnapi - 2022. 09. 18-tól

A képzésre várjuk a női lehetőségek, női egészség és női sajátosságok megismerésében elmélyülni vágyókat, ahol az Istennőket hívjuk segítségül Önmagunk megismeréshez.

Havonta egy vasárnapi napon.

Anaya jógáról végzett oktatóimtól

6 évvel ezelőtt kezdődött a csoda úgy mentem Hozzád tanulni, hogy ha csak magamnak, a Lányomnak és néhány Barátnőmnek segítek, már megéri. Az Anaya képzés alatt néhány kisebb csoportom lett, lelkes jógázókkal, szuper jóga táborokkal a kertecskémben, miközben én is fejlődtem, épültem, szépültem kicsit. Hozzájárult a női jóga Babák születéséhez, jóga unokáim száma 6 és egy még pocakban van. Mindig hálás szívvel gondolok az Anaya -ra Rád és a tanításodra.

Erika

” Az Anaya képzés fontos önismereti út volt számomra, énem rejtett, illetve elnyomott részeinek örömteli felfedezése. A nehézségek együtt hordozása, az örömök közös boldogsága. A nővérség áldott tapasztalata. Szeretet, elfogadás, megbecsülés, tisztelet – mind magunk, mind egymás iránt

Ági

“Számomra a női minőségek megértését hozta el, azt megmutatva, hogy milyen archetipusokhoz kapcsolódhatok, amikor nem vagyok jól. Azt a csodát, ahogy kinyílik az a minőség, amire éppen szükségem van, csak nevén kell nevezni….és megjelenik. Tényleg működik, ott van, láthatóvá, megragadhatóvá válik. És tanítanak, sokat kaptam magamból, magamnak”

Andrea

” Az Anaya 5 éve indított el szívem hívásának útján és azóta női életút kísérőként végzem hivatásomat főleg kismamákat és babás anyákat táplálva a jóga, az ayurvéda és a magyar hagyományok eszközeivel. Nagyon magas szintű tudást ajándékozott, melyből máig is tudok táplálkozni. A nálad elkezdett önmunka, s majd a folytatás eredményeként kerültem közelebb isteni lényemhez, majd édesanyámhoz és igazán kiteljesedett, boldog életet élhetek a magam, a családom és a hozzámfordulók örömére. Szeretettel gondolok vissza a nálad töltött tanuló időre! Hálás vagyok neked, Csillának, és a sok értékes embernek kiket általad ismerhettem meg! 

Andi

Mit kaptam az Anaya képzéstől? Elsősorban az egészségemre való odafigyelést, az önmagam szeretetén keresztüli gyógyulást. Megtapasztalni a hitelességet, szeretetet Rajtad, a családodon keresztül az otthonodban, amit kicsit a sajátomnak is éreztem, mert úgy éreztem “hazaérkeztem”. Nagyon köszönöm, mindig segítik a tanításaid az életem! Ölelés! A bónusz pedig, hogy a mai napig számíthatok Rád!

Marika

“Az Anaya képzés kinyitotta számomra a nőiség új értelmezését. Az együtt töltött hétvégék örömét sosem feledem. A holdkunyhóban nővéreimmel lenni áldás, a női lét csoda. A képzés új utakra indított, s mai napig meghatározó élmény. Köszönettel”

Enikő

Nekem az Anaya képzés a hívatásomat adta és hogy önmagam legjobb verziója lehessek! Már egy ideje jártam a jóga és az önismeret útját, de valami nem volt rendben, amit egy női betegség is jelzett. Ahogy elkezdődött a képzés alkalomról, alkalomra kezdtek a kis mozaik darabkák helyükre kerülni. Hónapról hónapra megismertem a testem, lelkem működését, szerepeimet, női minőségeimet. Vele együtt a női közösség megtartó erejének megtapasztalása és megélése fantasztikus volt, hogy így is tudunk együtt lenni és működni! Én ezt a sok megélt csodást, tapasztalást és tudást amit kaptam, szeretném továbbadni így támogatva női társaimat minden életszakaszukban

Zsuzsanna