Anaya Női Jóga

A jóga nem tesz különbséget nemek között, mi ez az új örület, hogy női jóga?

Kifordult a szemléletünk, és sokfajta tévedés távolít a valóságtól. Mi csak rendet teszünk. Mi a női sajátosság, és mi az ami valóban feltölt, különösen a ciklus különböző részein, mely hatalmas változást hoz egyik napról a másikra. Például tudtad, hogy az agyad bizonyos területe egyik napról a másikra 25%-al is megduzzadhat? Vajon mit okoz ez a testedben lelkedben? Vissza lehet hozni a finom érzékelést, intuíciót, ami a valóságban tart. Női szerveinket képesek vagyunk táplálni az Anaya Jóga segítségével. Nem mellékes az sem, ahogyan a női körben együtt tudunk működni, miután megtanultuk ennek alapjait. Szövetségek, igazi barátságok és helyes tudás segítségével a Sakti erő teremtést hoz létre, beteljesedik az életfeladat. Ennyi egy emberi életre elég is talán.

Ismerd meg az Anaya Jógát az otthonodban, hogy eldönthesd szeretnél e csatlakozni hozzánk, vagy, ha már ismered, akkor az alábbi csomagokból választva tiéd a lehetőség, hogy bármikor velem tarts az utazásra.

Női Jóga Eszencia

Az alábbi csomag megvásárlásával eszenciát kapsz Anaya női jógából, öröklétig tartó hozzáféréssel. A pandémia ideje alatt sok értékes videó született, ezekből válogattunk nektek, hogy szeretettel táplálhasd nőiségedet.

A megtekintés jogosultságával lehetőséget kapsz Ciklus Jóga jegyzet letöltésére is.

Tartalom

Ciklus Jóga Jegyzet

Méh egészségéért jóga – 60 perc női jóga

Petefészek jóga – 60 perc női jóga

Menstruáció előtti jóga – 60 perc női jóga

Mell és Szív jóga – 90 perc női jóga

Női Alapok Gátizom gyakorlatokkal – 90 perc női jóga

A csomag ára: 9900.-Ft