Ananda – Női Jóga Tábor 2024. – foglaló

50000 Ft

Öt nap női közösségben, a tiszta erő létállapotában egy meseszép helyen Mánfán!

Kategóriák: ,

Leírás

Oktató: Kornhoffer Tünde és meghívott vendégei

Maximális létszám: 50 fő

Tábor ára: 132.000 Ft. (gluténmentes étkezés esetén 136.000.-ft, ezt jelezni kell a szervezők felé jelentkezés leadásánál, helyszínen már nem tudjuk módosítani!)  Az ár tartalmazza az oktatást, a 4 éjszaka szállást és az étkezéseket hétfő vacsorától péntek ebédig, utazás egyénileg.

Jelentkezés: 50.000 Ft foglaló befizetésével JÚNIUS 1-ig. A fennmaradó összeget a helyszínen kérjük befizetni.

Részvétel feltétele:

Jelentkezési határidő: 2024. június 1.

Lemondási feltételek: június 1-ig a foglalás törölhető és a foglaló visszajár. Június 1-től lemondás esetén sajnos szervezési okokból kifolyólag nem tudjuk visszaadni a foglalót.

Az adatkezelési tájékoztatót olvasd el a foglalás befizetése előtt és hagyd jóvá!

Tábort érintő részek:

– A táborban készült képeket, videókat, melyeken szerepelek média felületeken, marketing céljából felhasználhatják, amennyiben ehhez nem járulok hozzá azt külön jelzem a szervezőknek.

– A tábor programjain saját felelősségemre és saját testi-lelki egészségi állapotom ismeretében veszek részt. A jóga biztonságos gyakorlása érdekében bármilyen egészségügyi probléma, illetve várandósság esetén az óra kezdete előtt erről tájékoztatom az oktatót. Tudomásul veszem, hogy bármilyen – fizikai vagy mentális – betegség megállapítása, a terápiás terv elkészítése, a beteg egészségi állapotának figyelemmel kísérése minden esetben arra megfelelő szakképesítéssel rendelkező orvos feladata. Orvosi képesítéssel nem rendelkező személy diagnózist nem állíthat fel, az orvos által felállított diagnózissal kapcsolatos terápiát nem módosíthatja és a beteget nem kezelheti előzetes orvosi vizsgálat nélkül. A jóga, illetve jógaterápia nem helyettesíti a konvencionális gyógyítási tevékenységet. Tudomásom van arról, hogy krónikus derékfájás, gerincprobléma, mozgásszervi problémák esetén javasolt előzetesen orvos vagy gyógytornász véleményének kikérése az esetleges sérülések elkerülése érdekében.