Az egészségben maradni napról napra nagyobb kihívás mindannyiunknak. A családunkban én vagyok az egészségfelelős. Ezt a kisfiam kerek perec megmondta.

Nyakig a kenyérkeresetben és önmegvalósításban, gyermeknevelésben, társkapcsolat erősítésben más már nem is hiányzott. Ráadásul úgy, hogy nem is hajlandóak azt tenni egészségükért, amit én helyesnek gondolok és példamutatóan élek:

pl. napi jóga, rengeteg zöldség, sok biogén víz fogyasztása, napi relaxáció és meditáció, önismeret stb. A jó minta ragadós persze, és alakulgatnak a dolgok persze náluk is, de elég lassan.

Komolyan aggódom szeretteim egészségéért. Nem járhatunk talpig maszkban örökké!

“Gyurikával, mikor még felbírtam emelni… “

Nagy a terhelés, sok új, a megszokottól eltérő káros anyag kerül a szervezetünkbe, amivel testünk ősi rendszere nehezen, egyre nehezebben tud megbirkózni.

Jó körülmények között magas energiaszinten sokáig tudunk élni. Ezt vágyom meg a családunknak, minőségi,teljes életet!

Számos helyen a világban bebizonyosodott, hogy az öregség nem egyenlő a gyengeséggel vagy teljes testi-szellemi leépüléssel.

Sokat tehetünk egészségünkért a megfelelő életmóddal és táplálkozással ugyan, de sajnos nem tudjuk elkerülni a környezetből adódó mérgeket már.

Meggyőződésem, hogy nincs szükség gyógyításra! Az öngyógyuló folyamataink támogatása viszont napi feladat.

Persze, ennek megtanítása nálunk az én feladatom. A sebesültek mindig engem találnak meg, orrom alá dugva a feldagadt, belilult, vérző testrészeiket, és azonnal panaszolják ha itt ott fáááááj.

Korunk egyik tévedése, hogy az egyén áthárítja a felelősséget a gyógyítóra, aki majd megoldja azokat a problémákat, melyet maguknak okoztak a helytelen életmódjukkal.

Persze, örülök kiváló gyógyító képességeimnek, de nem akarok szereprabságban maradni, és elvenni a bizalmat a saját gyógyító tudásuktól. Ezért elkezdtem őket megtanítani arra, mi az egészségben maradás titka.

Miben rejlik a varázserőm? Van Egészségtervem!

  • Felelősségvállalás, felelős vagyok magamért!
  • Helyes tudás
  • Helyes életmód

Praktikusan a test alapos tisztítása, a jó víz biogén, élő víz segíti a vízoldékony toxinokat üríteni, a jó zsiradék a  zsírban oldódó toxinok kivezetésével segíti az emésztőrendszer öntisztulását, s utána persze jó táplálása segíti a szervezetet hatékony működését.

Elkülönítjük az evést (emésztés) az ivástól (tisztítás).

Ismerni kell, hogyan reagáljunk a szervezetünkben zajló folyamatokra, kibillenés esetén mivel segíthetünk magunkon a lehető leghamarabb.

Találtam ehhez megfelelő természetes ásványi és növényi szereket, megbízható helyről.

A házipatikánkba a saját készítésű tinktúrák és medicinák mellé a Coral termékek, a tiszta források nektárjai, esszenciái kerültek. Férjem, gyerekeim megtanulták a használatot és a kibillenés jeleit is időben felismerni és azonnal reagálni rá.

Van feladat még bőven, de már nyugodtabb vagyok, hogy Egészségüket megismerni akaró, szabad, független, önmagukért tenni tudó utódaim növekednek. Tesznek magukért. Lassan elengedhetem őket is.

Az így felszabaduló varászerőimet pedig használhatom másra is.

Például arra, hogy ezt leírhattam, talán Téged is bátorítva arra, hogy legyen neked is egészségterved.

EGÉSZSÉGTERV támogató termékei a Coral Club rendszerén belül vásárolhatóak meg, -> egyszeri regisztrációval <-, amivel 20% kedvezményre leszel jogosult.

Ölellek,

Tündi

Programok, táborok, elvonulások

Oktató képzések

Online Tudástár