Drága Marikám most írta, hogy senkit se szeretne megijeszteni, de ő fáradt 18 órára, ez is normális? Mondtam neki, hogy éppen most ébredtem fel, egész délután aludtam. Napok óta sokat fekszem.

NORMÁLIS szerintem, IGEN-bár talán nem mindenkinél jelentkezik, csak ott, ahol sok a minusz. Az igazi pihenésből, elengedettségből. Aki nem pihen eleget, az hosszú távon fizet érte, pl kiégés, betegség stb-mert a SZERVEZET EGYENSÚLYRA TÖREKSZIK!!! tűr egy darabig, de aztán benyújtja a számlát.

Hallottam több súlyos beteget csodálkozni: “még egy náthám se volt évekig, most meg itt ez a súlyos betegség!”

Vajon mi történt? A test jelzett eddig is, csak NEM figyelt oda, fáradságot elnyomta egy kávéval, a kis meghűlést gyógyszerrel, és rohant tovább-egy darabig.

Örülök neki, hogy végre a saját testem lehet az első, és megengedem magamnak a regenerálódást. 4 gyereket szültem, neveltem egyedül (utóbbi években húgom besegít), mert drága férjem későig dolgozik, 3 műszakban dolgozom most is, mert én is kenyérkereső vagyok, lakáshitelünket nyugdíjig fizetjük, egy kereset nem elég. Vállalkozóként folyton agyalni, honnan lesz bevétel a hónapban, mire van kereslet, stb.

Ismerős helyzet neked is?

Nem csoda ha elfáradok 53 évesen, ugye. Régen a nagycsaládok összetartottak, segítették a dolgozó nőt, legalább főzni nem kellett neki. Istenem, mennyire értékeltem volna a szülői támogatást, a háztartás vezetésben de nem adatott meg. A te történeted is biztosan hasonló, és ez nem a mi hibánk! A rendszerünk társadalmunk az elkülönülést támogatja, ennek ez az ára. Csoda, ha fáradt vagy?

Nem. Az a csoda, hogy eddig ment.

MOST NEM LUSTASÁG A TÖBB PIHENÉS!
TÉLUTÓ VAN!
MEDVE IS ALSZIK!

TANULJ MEG LAZÍTANI!

Szvámi Véda azt mondja: Aludj csak, akkor tudok rajtad a legjobban dolgozni!
Álmunkban történik meg a nagy érzelmi rendeződés és tisztulás jó része. Logikus is, ha nem másra fordítom a figyelmet, akkor tud nagytakarítani a rendszerem. A tisztítással előkerülnek a “meg nem fizetett” számlák, az átaggódott napok és éjszakák lenyomatai, a várt, de elmaradt segítségek, a hiányzó csendek és kapcsolódások.

MOST VAN ERŐNK KIEGYENLÍTENI A SZÁMLÁT! Mert muszáj.

Az élet egyensúlyra törekszik. Ezt jelenti az egész-ség terv. EGÉSZben maradni, az elfelejtett elhagyott részeinket utolérni.
Fogni egy jó könyvet és semmit tenni, naphosszat akár, vagy hajnalban napüdvözölni, ha ez hiányzott, mert tényleg lusta voltam.

Csak a teljes és kíméletlen őszinteség önmagaddal az, ami az öngyógyulást segíti, mert lehet még hazudni magadnak, de már minek? A tested ŐSZINTE és MINDENT SZÁMON TART, sosem hazudik.

Most kér, add meg, amit szeretne.

ARRA HÍVLAK LEGYEN IGAZI KOMMUNIKÁCIÓ ARRÓL HOGYAN VAGYUNK, MI A SAJÁT TISZTULÁSUNK TÖRTÉNETE.

Szeretettel ölel harcostársad,

Tünde