Én sokkal érzékenyebben a megszokottnál is.

Annyira finomra hangolt állapotban, hogy a legkisebb kibillenés, most nagyobb kilengést okoz.

Sokkal érzékenyebb vagyok az ételekre, a társaságra, a kimondott és kigondolt szavakra egyaránt. Olyan elképesztő mértékben nyílik eközben a szív, annyi szeretet árad, hogy mégiscsak a hála kerekedik felül, a kétség nehéz órái után, dacára a testi kihívásoknak.

Az Egész-ség

Olyan drága nagy kincs ez az emberi test, olyan nagyon kell vigyázni rá, mert sokkalta érzékenyebb. Minek, kinek köszönhetően, ki tudja, de most nem ez a fontos.

Csak a megoldások.

Minden eddigi (milliókért tanult) eszközt muszáj használni, azonnal!

Anaya Mozgás- és Jógatér
Anaya Mozgás- és Jógatér

A napokban nagyon fájt az epe területe, írtam is orvosomra, hogy mennék, várt is, aztán meggondoltam magam. Mégiscsak az én felelősségem az állapotom, egy két napot adok magamnak az öngyógyításra. Elővettem a könyveimet, és írtam magamnak egy jógaterápiás tervet, előkotortam a coralos gyógynövényeimet, konzultáltam is magammal, jó lesz e és nekilendültem.

Egy hét alatt jobb lett.

(Természetesen az első fontos döntés az volt, mennyire életveszélyes állapot ez, de nem ítéltem annak, nyilván orvos nélkülözhetetlen életmentő kincs, adott esetben!!!)

Boltba megyek és dejavu! A gyerekkorom köszön vissza. Egyik boltban cukor nincs, a másikban kukorica, és háromszoros árkülönbségek is vannak. Akkor vadászni kell! Azt venni ami akciós, és akkor amikor éppen van, aztán abból főzni.

Csak csodálkozom sokmindenen, harag düh nem annyira erős érzelem, csak mutatja magát kicsit, mert erejét kár volna nem használni indokolt esetben,de hamar eldöntöm, jogos harag -e és máris gyártom a stratégiát a megoldásra.

Megoldó üzemmódban vagyok.

Megoldjuk a jelszó és az “előre csak előre, lássuk mi lesz belőle” is.

Kapcsolatok hálóját használom. Pici náthánál is lemondom az óráimat, azonnal segítenek a jó barátok. Itthon is ráérek a családra, ha megjön valaki, ballagok le, hogy időzzek jelenlétében. Nincs ennél fontosabb, ha nem is szól hozzám éppen.

Valahogy azt tapasztalom, hogy a legnagyobb érték, az a SZERETET, nemcsak szavakban.

Valódi felemelő napokat élhetünk.

Hála érte!