A legjobb ajándék „gyorsmegvilágosodás” kapszula lenne, ugye?! Nem a pénz az ajándék már egy bizonyos szinten felül, ahol ugye nem megyünk egy bizonyos szint alá. Ez pedig feszültséget generál.

Szóljon a karácsony a szeretetről, nem kell a sok felesleges drága ajándék, de akkor mi legyen a fa alatt KONKRÉTAN?

Jászol, meg Kisjézus és persze a fán angyalok, de a családnak mit ADJAK konkrétan?

Mert megszoktuk az adást anyagi manifesztációban, és nehéz erről lejönni, ez is függést okozhat.

Adni jobb. Adni jó! Bőség és gazdagság jele.

Hiába lapos a pénztárcánk, a karácsony az szent, és csodát várunk. Valahogy meg is történik, csak lesz pénz és ajándék erre – arra, ha utána a január szolidabb is emiatt. Csodát akarok, ragyogó pofikat, akarom hinni, hogy MINDENHATÓ vagyok, mert pont eltaláltam a legtitkosabb vágyakat is, és igazi ajándékot adtam. Csalódás ha ráébredek a korlátaimra.

Nem szeretnék korlátolt lenni! Akkor tágítsd ki a korlátot,tudatossággal!

Adventben van idő a hosszú estéken elmélkedni. Sőt, megkérdezni a többieket! Jól átgondolni, hogy mi a legfontosabb, ez a karácsony MINEK a fényében fog ragyogni.

  • Van, ahol az egészség a legfontosabb
  • Van ahol a békés elfogadás.
  • Van ahol az elválás-úgy hogy mindenkinek a legjobb legyen.

A szándék megfogalmazása segíti manifesztálni az eszközt, ami a fa alá kerülhet, mint hasznos segítség a szándék megvalósulásához.

Ahol az egészség, ott lehet a karácsony a legbékésebb készülés, ALKALOM ADÁS A JÓRA: pédául a barátok megkérése: kérlek hozz egy kis bejglit, illatos olajat az ünnepi masszázshoz, fürdősót stb. Ragyogtassuk fel a pillanatokat EGYÜTT!

Ahol az elfogadás, ott lehet ALKALOMADÁS A MEGNYÍLÁSRA, egy közös hosszú, ráérős séta, ahol a szándékaimat ki lehet lassan mondani. Nemártás az alap, magamról való beszéd a fókusz.

“Úgy szeretnék elfogadóbb lenni, de nem tudom hogy kezdjek hozzá, kérlek segíts!”

Ahol a békés elválás, ott lehet egy ALKALOMADÁS A VISSZA ÉS ELŐRETEKINTÉSRE, ahol erőforrás lehet az elengedéshez a visszatekintés a szép évekre, fotóalbum vagy kis film a közös képekből, akár virtuálisan, alatta zene, és a fogadalmamról, amit anno tettem, és beismerem, hogy meghaladta erőimet. Elengedem a fogadalmat, amit nekem tettek. Most a szándék a „mindenkinek a lehető legjobb legyen”. Megkérdezem, van e bármi amit ebben a helyzetben tehetek. Mindenki járhassa a maga útját, áldással, senki nem tartozik, elengedek minden tartozást.

Minden családtag szeretné a saját legszebb arcát, isteni lényét látni a fa alatt.

Mi legyünk az a tükör, aki visszatükrözi a lényeget, a Világ Világosságát, hogy a mi feltétel nélkül való szeretetünk fényében láthassa meg Önvalóját, igaz természetét mindenki, velünk együtt!

Így születik meg a fény!

Bennünk és általunk!

Ez a KARÁCSONY titka, és van idő felkészülni rá!

Szeretettel ölellek,

Tündi