2023.11.05. Jógakonferencia, Kornhoffer Tünde (Anaya) előadása részletek

Ez az álom, ami „jön”. Az Atman létezik és tudja, hogy a test az ő temploma.

A prófétikus álmok spontán jelennek meg, „legördülnek a tudat középpontjának völgyéből” és rendkívül tiszták. Gyakran a kora reggeli órákban jönnek.

Alvás előtti és alvás utáni álom létezik.

A prófétikus álom mélyalvás után érkezik, kipihent állapotban!

Azért jelenik, meg, hogy segítsen, vezessen, mert bepillantást nyújt a jövőbe.

Nem a múlthoz tartoznak, a jövőt hozzák a jelenbe.

Csak ritkán jönnek, amikor olyan vagyok, mint egy próféta: nem érintenek meg a világi problémák vagy bűn önmagam teremtett szennye.

Ez a legjobb fajta álom, de csak akkor jelenik meg, ha elvégezted a meditációdat és semmi sincs, ami az álomállapotban megzavarna.

Akaratlagosan az tudja előidézni, akinek bejárása van a belső végtelen könyvtárba, a tudatosság, tudás könyvtárába.

 pl. híres prófétikus álom: Emese álma

Tünde November 17., Napfelkelte a Himalájàban, Shri Kunjapuri Temple

2019.03.03. Álom az Asramban

Egy penészes termet kaptunk, alaposan kitakarítottuk, de a tolmácsom háborog, azonnal beszéljek a menedzserrel, Meghívom hát délutánra, teázni. Jön Adhikári, mélyen meghajol és mondja:

álmomban megjelent Szvámi Véda, egy koszos köpenyben, szomorúan. Azt mondta : nézz rám, nem viselitek gondomat rendesen!

Drága Tündi Ji, ma reggelre azt látom, hogy ragyogó tiszta a terem a gurukulamban. Hálásan köszönöm, hogy kitakarítottátok a Gurunk Testét.

(Szvámi Véda gyakran mondta, hogy az ő teste az Asram)

2019.03.12. Rishikesh

Az Asramban voltunk. Hajnalban 4 órakor keltünk és elmentünk napfelkeltét nézni a hegyekbe. Hazajöttünk, fáradt voltam, ezért napközben elaludtam. Álmomban nagyon ragyogóvá és fényessé vált a szoba, a mai napig tisztán emlékszem rá. 2 fényes, kék tollú madár jelent meg, leült az ágyam végére, és nézett az okos kis szemével rám, várakozóan. Leszállt a földre, és megengedte, hogy simogassam, ma is érzem kezemben gyönge kis testét és a szívverését, puha tollát. Egyszerszak szelíden kirepült a tenyeremből, majd hívogatva kiröppent a lassan kinyíló ajtón. Erre a valóságban felkeltem,(!)kitámolyogtam a szobámból (de nem ébredtem fel igazán)

A szobám mögé érve láttam, hogy ott ül StomaJi a padon. És engem vár. Elmondta mit kér tőlem SzvámiJi. Elintéztem, amit kért.

Bután ballagtam át az ebédlőbe, lerogytam a földre, és még mindig nem voltam teljesen ébren, üres aggyal néztem magam elé. Mellém ült egy indiai tanár, megkérdezte mi van velem. Elmondtam, milyen furcsa ez, még mintha mindig aludnék.

Ramprakash elmondta, hogy a Mester sokszor ölti a madár vagy pillangó formát. Ne csodálkozzam, ha így hívott ki StomaJi. Ez itt gyakran megesik.

Erre csak legyintettem magamban: no persze.

Nehézkesen feltápászkodtam a sokkoló élmény után, és ballagtam a szállásom felé. Ekkor leszállt a kék kismadár egy virágra pont előttem. És a háttérben lassan, komótosan ballagott StomaJi. Megindultak a könnyeim.

A jegyzet 15 oldal, ha szeretnéd megkapni az egészet, csak iratkozz fel a levelező listámra.

2024 októbere – Navaratri rishikesben

Ahova velünk tartasz ugye?

Ölellek,

Tündi

Fotó: canva

Borítókép: Tünde November 17., Napfelkelte a Himalájàban, Shri Kunjapuri Temple