Karácsonyra hangoló Hangfürdő

Ahogy közeledik a Karácsony, fokozódik a sietség, a rohanás, a „jaj ezt és ezt még el kell intéznem” hangulata, PEDIG! pont az ellenkezőjét kellene megélnünk: a lecsendesedést, lelassulást, megnyugvást, hogy a szívünkbe megérkezve annak legmélyéről tudjuk átérezni az ünnep szépségét.

Ha az utolsó pillanatban vesszük észre, hogy ez az „őrület” határozta meg a december első heteit, már nagyon nehéz a kimerültség helyett örömmel beállni a fa alá.

Erre lehet megoldás, ha már a készülődés kezdetét egy finom ráhangolódással kezdjük, egy kellemes, megnyugtató utazással a hangok varázslatos világába. A hangtálak és más csilingelő hangszerek segítségével megteremtjük a belső békénket és hozunk egy elhatározást, hogy ezt ameddig csak tudjuk megtartjuk. Megtartjuk a tudatosságunkat és a jelenlétünket a pillanatban és nem hagyjuk, hogy a külvilág vibrálása elragadjon. A külsőségek helyett a belső fényünket ragyogtatjuk. Mert az ezer színben úszó fényfüzérek, a csillogó-villogó díszítések és a hétfogásos vacsorák mit sem érnek, ha belül egy kimerült, épp csak pislákoló szív dobban. Az igazi szépség a belőlünk kiáradó, mindent betöltő és átölelő fényességben lakozik.

Gyere hát, és hangolódjuk együtt az ünnepre! Az esemény szép lezárása lehet a Változó nő menoMORFÓZIS – új nő születik c. Tündi által tartott 17:15-kor kezdődő workshopnak, hiszen mindkettő a hozzáállásunk megváltoztatásáról szól. De természetesen mindkét esemény önmagában is teljes.

Az eseményen hangtálak és más spirituális hangszerek segítik az ellazulást.

A relaxáció fekvésben vagy ülésben történik és körübelül egy órás.

Kényelmes ruhát hozz magaddal!

A relaxációt vezeti: Nádas Linda – Peter Hess hangmasszőr |Anaya Női Jóga oktató |Minősített Bikram, Fusion hot, Hatha, Gerinc és Yin jóga oktató | Okleveles Vaisnava jógamester

Kérlek jelezd részvételi szándékodat, mert a helyek korlátozottak. A helyedet foglaló fizetésével tudod biztosítani, melynek feltételeit a jelentkezés után küldjük e-mailben.

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc