Női jógaterapeuta képzés Kornhoffer Tündével és Mezősi Annával

Napjainkban a női sorsok kiteljesedésének sosem látott lehetőségeit kaptuk.

Életminták, és a létezés szakrális síkjainak megértése nélkül azonban, sokszor nem tudjuk beteljesíteni létezésünket. 200 órás (130 kontakt, 70 óra egyéni gyakorlás) Havonta egy alkalommal, 3 féléven (modulon) keresztül: Egy modul = 7 képzési nap, havonta egy alkalommal.

Az első modul időpontjai: szeptember 15., október 20., november 17., december 1.

Célunk olyan terapeuták képzése, akik jól ismerik a női létezés sajátosságait és lehetőségeit, a kibillent állapotok (betegségek) belső folyamatait, és az egyensúly visszaállításának lehetőségeit, az ajurvéda és a jóga eszközeivel. A képzés során 14 életfeladaton átívelve (foganás, születés, Én-tudat ébredés, Társak, Menstruáció, Szexualitás, Önállóság, Tartós kapcsolat-életszövetség, várandósság, szülés,

Felnőtt nő, Menopausa, Öregség, Halál) az életállomások és életfeladatok feltárásával teljesedik ki a nő életköre és hivatása.

Így válhat egy női élet teljessé mind önmaga mind a közösség szolgálata értelmében. A képzés átfogó ismereteket ad az ajurvédáról és a jógaterápia széleskörű alkalmazásának lehetőségeiről. A szakrális minták felidézésétől a mindennapok valóságáig foglalkozunk önismereti harmonizáló és teremtő erőket tudatosan formáló gyakorlatokkal.

Az otthoni elmélyülést feladatok és jóga sorozatok támogatják.

Oktatók: Kornhoffer Tünde, Anaya női jóga oktató, Himalájai jóga oktató és jógaterapeuta,

Mezősi Anna, Himalájai jóga oktató, jógaterapeuta, shiatsugyógyász, AMM terapeuta

Jelentkezés: info@kny.hu vagy +36 20 229 75 94

További részletek: https://kny.hu/kny/noi-jogaterapeuta-kepzes