Gondolkodtál azon, a szó maga mit jelent?

Nem árt, ha személyes életfilozófiádban azonnal definiálod. Hiszen rólad van szó. Nézd meg a wikipédiát, mit ír a szóról magáról, én bizony kiakadtam rajta rendesen. Sokat kínlódtam a tudás hiánya miatt. Ezért van az, hogy sok időmet pénzemet a tanulásra fordítottam, ebben a témában különösen. A nő számomra növekedés és termékenység, világra hozó és tápláló teljesség.

Ebből a teljességből vagyok képes szabad, igazi kapcsolatokat teremteni. S az utat, mely ide vezetett, szívesen megosztom. Legszívesebben személyesen, a befogadóképességedtől függően, de nyitott vagyok online vagy írott jegyzeteim tudásátadására is.

Miért jógázom? Mert a teljesnél kevesebbel nem szoktam beérni. Maximalista holisztikus vadász-gyűjtögető vagyok. Kevés csak a lélekről beszélni, nekem a test táplálása és erőben tartása – a szellemiekről nem is beszélve – ugyanolyan fontos. A vallásom persze megvan, a jógának ehhez nincsen köze, szépen megfér Ganésa Máriával benne és az oltáromon is.

Persze kaptam ezért hideget-meleget bőven, így a kapcsolataim rendszere is alaposan megváltozott. Csak az igazira vagyok kíváncsi, a szeretetből fakadóra.

A jóga nálam minden értelemben rendet teremt. S mióta rendet tartok, a rend megtart engem.

Jól vagyok.

Itt találhatod folyamatosan bővülő Online foglalkozásaimat vagy kövesd az Aranycsillag Jóga oldalamat a facebookon, ahol ingyenesen is megtapasztalhatod a jóga áldását.