Tapasztalatok sokasága szerint fiatalít, megújít.

A testünk önkéntelenül is használja a betegség esetén.

De miért várnád meg a betegséget?

Jótékony hatása a testre abban rejlik, hogy azzal, hogy nem viszünk be újabb táplálékot, a szervezet elkezdi felhasználni azt, ami van. Lebontja a meglevő tartalékokat, amitől a toxinok is felszabadulnak, kiválasztódnak. A böjt komoly tudomány, érdemes segítséggel belefogni egy tartalmasabb gyakorlásnál, de amit máris kipróbálhatunk, az a 16/8 részleges böjt: 8 óra van arra, hogy étkezzünk, akár 3x, de 2x is elegendő, és 16 órát engedjük a szervezetünket feldolgozni amit befogadott.

Egyszerű segítség, kis miniböjt, elengedni a cukrot, tejterméket (hormontartalma miatt), glutént (sajnos a GMO miatt).

Nem is gondolnád, mekkora ízorgia egy ropogós alma, ha az ízlelőbimbóid visszafinomodtak a durva mesterséges cukorsokk után a normalitásba!

Kihirdetheted magadnak a cukormentes hónapot! (min 30 nap legyen).

Ami a testben elkezdődik, az az elmében is aktiválódik. A böjt hatására a lelki méregtelenítés is elindul, az intenzív érzelmi tisztítás. Ezért jó, ha van egy sorsközösség, akikkel közösen gyakorlunk, hogy láthassuk a böjti normális folyamatokat.

A böjt ingyen van! Elszántság és erőfeszítés kell hozzá. ami az önuralom kimunkálása is egyben, ami a spirituális úton elkerülhetetlen feladatunk.

Programok 2021-ben:

https://anaya.hu/programok/

Csatlakozhatsz Igazi méregtelenítés csoportunkhoz Októberben kezdünk, várunk szeretettel:

https://www.facebook.com/groups/159815145781725