Az már nem is kérdés, hogy mindnyájan toxinnal telítve vagyunk.

Hatásainak széles skálája van, de a leglátványosabb az a sok mérgelődés és harag, amitől robbanások-gyulladások generálódnak. A jógában bevált tisztítások (satkarmák egyszerű gyakorlatai) immár nem elegendőek. A gyomormosás és böjt, a pránajámák, kapalabhati hatásosak, de ezt az ingyen gyógyszert kevesen vállalják. Ahhoz, hogy az ember mindenhatóságba vetett hite miatt felborult egyensúlyt kompenzálhassuk, vissza kell nyúlni oda, ahol még tiszta a kommunikáció.

4 királyság van: növények, állatok, ásványok és emberek királysága.

Az elmúlt években hatalmas teret hódít a többi (archaikus, vagyis nem ember által módosított) királysággal való kapcsolatfelvétel. Ők tiszta könyvtárak még és valódi tudást közvetítenek azzal, ahogyan „élik” a kozmikus rendet.

Kiskorom óta mélyen hív a növények világa. Most alkalmam nyílt egy elkötelezett, mély kapcsolatra velük, melynek első hírnökei kicsi kapszulákban érkeztek hozzám. Az elmúlt idő arra tanított, hogy még a saját tapasztalataimat is kétséggel, éberséggel fogadjam. Mégis megdöbbentett a hatás, amikor elkezdtem a toxinkivezető programot. Gyakorlott böjtölő vagyok (csak víz fogyasztás 7-14 napig, évente) ismerem a böjti eufóriát. Ezek az áldott növényi szellemek ezt az áldást azonnal nekem ajándékozták, böjt nélkül. Hetekig nem mertem ennek hinni, unszoltam a környezetemet, hogy próbálják ki ők is, ez nem lehet igaz.

Megszoktam, hogy tenni, áldozatot kell hozni egy nagyobb jóért.

Ők is (mostanra félszázan!) azonnali energizáltságot, mély és pihentető alvást és nagy megkönnyebbülést tapasztalak.

Nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy miért? Miért most találtam rá? (20 éve a piacon van)

Aztán egy lecsendesült állapotomban beszélni kezdtek hozzám a növények:

“Most jöttünk, mert most kell a támogatás. Most van meg bennetek az alázat, hogy kérni és elfogadni -nem elragadni- merjetek. Rettegtek a haláltól és a fájdalmaktól, mi szeretnénk megmutatni, hogy ez is a rend része. Most nemcsak elfogadtok, hanem befogadtok minket, szívbe, ahol az igazi otthonunk van. Itt tudjuk segíteni a gyógyulásotokat. Ahhoz, hogy elrugaszkodjatok az anyag fogságából, le kell tennetek a múlt terheit, mert tele puttonnyal nem tudtok emelkedni, látjátok! Szárnyalni vagytok képesek a mérgek nélkül. Segítünk átalakítani azokat. Most adjuk ezt az ajándékot, most van nyitva rá az időkapu.

Nem sokáig. Akinek van füle a hallásra, az meghallja, amit mondunk. Elfogadja ajándékunkat és megáldja azt. Így adtok minekünk is Életet, magatokban. Évezredek óta tiszta a könyvtárunk, amibe az igazi tudás krónikája van beleírva. Minden sora igaz. Most elolvashatjátok, de nem a szemetekkel. Lehámozzuk rólatok az illúzió rétegeit, az Élet szolgálatában, ha befogadtok. Mély igazságokat adunk most át. Legyetek éberek!”

Ezt a kincset most azért kaptam, hogy megosszam a keresőkkel. Használhatja bárki, de nem akárki.

Csak a nyitott szív képes befogadni.

Ha készenállsz az emelkedésre, keress nyugodtan.

Ölellek,

Tündi