Vannak rendező, szent terek, és időkapuk. Nemcsak az Asramokban, hanem olykor odahaza is. Ehhez a teret tisztán kell tartani, jöttem rá tegnap (újra), miközben a kertben takarítottunk.

A harcos dühös hozzáállás a dolgokhoz azonnal megjelenik otthon, úgy ahogy teremtődött, itthon is harc és háború lesz. Kicsiben, nagyban? Ugyanaz! Inna megint sokat kiabált telefonon (lent, a szobájában, zárt ajtó mögött), valakit nagyon győzködött. Azt látom, hogy Gyuri ballag fel a tányérjával az emeletre, mert nem bír egy térben maradni a harccal.

Szurokfekete ragacsos nehézség jött létre otthonunkban.

Pillanatok alatt!!!

Lementem, körbefüstöltem, kitártam ajtót, ablakot, bekapcsoltam a halk mantrazenét.

Inna jó tükör, mert pont ebben voltam én is, azt gondoltam Szent Harcban, ami a valóságban az akaratom keresztülvitele, minősítés és düh volt. Ezt abba kell hagyni. Ezek az eszközök csak fokozzák a háborút. Abbahagytam (hála a jógának) gyors átkapcsolás, nagyon éber voltam tegnap egész nap a gondolataimra, amint megjelent egy düh, minősítés, ítélkezés, harc azonnal STOP-ot nyomtam!

Látlak, miben mesterkedsz! – mondtam magamnak, de próbaképpen nem ezt választom, inkább teremtgetek szépen, teszem a kis dolgaimat. Ettől megváltozott otthonunk tere is. Béke és nyugalom volt egész nap.

Alisha eljött a Frost Ildi által összegyűjtött babaholmikért az anyukájával. Ültünk a földön, babaholmit válogattunk, ettük anyum sütijét, ittuk az illatos teát a zsolnai csészéből, és Inna nagyon nagyot beszélgetett velük, én meg halkan dolgoztam a gépemen. Aztán Vladik felásta a kertet, elültette anyum által hozott eperpalántákat, Roma és Csuri játszott körülöttünk, mi Innával metszettünk, ágat aprítottunk, ragyogott a nap.

Aztán Jenei Gabus rám írt, közös ünnepre hívott 04.10-én Virágvasárnapra , hozzánk jöhetnek az ünnepelni vágyók. (TI IS!!!!)

IGEN, legyen közös IMA és szertartás, és aznap teljes böjtbe is kezdek.

Az ősiségben ez volt a legerősebb szellemi “fegyver” a Szent Harcban: ima és böjt, hogy felejthettem el már megint. Példaképem, Gandhi is így nyerte meg a harcot és vívta ki a függetlenséget. Pont erre van szükségünk! Olyan hálás vagyok Tanítóimnak, hogy otthonomban fejlődhetek, ki sem kell mozdulni.

Vladikot szombatra már elhívták egész napos kerti munkára, jól jár vele a munkaadó, nagyon szorgalmas és ügyes. Roma és Inna magyarul tanul tőlem, jaj, ez a magyar nyelvtan, muszáj elővennem majd, sosem volt kedvencem. De olyan jó magyar szavakat hallani tőlük! Fiaim is rendeződtek, béke VAN. És én teremtettem meg.

Még éberebb leszek!!

A képen a békeforrásomat látjátok, évente egyszer itt töltöm fel a béke-egység-teljesség-szeretet tankomat csordultig a családommal, barátokkal, Nei Poriban. ÉS TUDOM hogy idén is megyünk!!!!

Tudsz hozzánk csatlakozni is, ha szeretnél! – ESEMÉNY

De addig is kipróbálhatod otthonodban a tengerparti jógát! A múlt évben több videót is sikerült rögzíteni, ami képen és hangban is visszaadja a nyári és a tengerparti jóga élményét! – Örömteli nyári jóga

Ölellek,

Tünde