Léteznek kapuk, belépő és kilépőpontok, egy új életszakaszba, új lehetőségekbe.

A lélek önmagában nem tud fejlődni, csak emberi kapcsolatokon, kapcsolódásokon keresztül, melyek sok kihívást hordoznak számunkra. Ha abból indulunk ki, hogy fejlődni jöttünk a világra, izgalommal tölthet el, milyen kihívásokat-akadályokat kapunk a fejlődésért. Hogy ez kellemes, várakozásteli izgalom lehessen, jó tudni azt, mit tartogat az emberi életpálya számunkra.

A szankja filozófia 4 életszakaszt különít el, a tanulás, a társadalmi kötelességet, a tanítás és végül az Istenkeresés szakaszát.

Fotó: esküvői szer

Akkor léphetünk át a következő szakaszba maradéktalanul, ha az előző szakasz leckéit megtanultuk. Ha nem így van, megrekedünk, vagy ismétlési lehetőséget kapunk – gondoljunk csak a meg nem élt tinikor önkeresésére, ami a  változókorban sürgető szükségletté válik, mely nem mindig a legalkalmasabb formában talál utat magának.

Méltósággal és jól megélni a változásokat igenis lehetséges!

Mi kell hozzá?

→ Helyes tudás és cselekvés! ←

Ehhez szolgálnak jó segítségül a rítusok, szokások, szertartások, az Isteni erők meghívása, áldásának kérése.

A legmagasabb segítség kell minden lezáráshoz és születéshez. Minden társadalom használja, tudatosan vagy tudatlanul, ma is, többé kevésbé eltorzult vagy kiüresedett formában. Sok idejétmúlt kifejezés és szimbólumhasználat értelmezhetetlenné vált. Az elmúlt évtizedekben elkezdtük megtölteni mai, élő, tiszta tartalommal az életfordulók ünnepeit, mert azt éreztük, ezek nélkül nem sikerül tovább létezni!

Szeretném megosztani ezt a tudást!

Tanítványaim életének alakulása mutatja, milyen hasznos és jó segítség ez, most különösen!

Néhány fontosabb rítus

  • Tér tisztítása-személyes, hivatásunk, otthonunk, hazánk tere
  • Foganás, születés és szülés, gyermekágy rítusai
  • Énhatárok szilárdulásának mérföldkövei és rítusai: a ballagások
  • A női vérmisztériumok rítusai
  • Szeretetszövetség , házasságkötés rítusa, szertartása
  • Változó nő szertartása
  • Gyász rítuálé
  • A haldoklás kísérése, életvégi tervezés. élő és halotti tor rítusai

A szertartások kapukat nyitnak meg, és a világok között könnyű eltévedni, kintrekedni.

Fotó: Tündi. Menstruációs szertartás

Nem mindegy, a tudatmódosítást mivel érjük el, ezért eszközként a jógát, mint erős elmemezőt fogjuk használni a kapukon való ki- és belépéskor. Azért ezt, mert megfigyeléseim alapján ez segíti a személyiség fejlődést a legjobban jelenleg az általam ismert filozófiai és vallási eszközök közül.

Nem varázsolni vagy mágiát gyakorolni hívlak! Semmilyen hatásvadász technikát nem fogok tanítani, csak olyat, ami biztonságosan működik.

Oktatói célom:

Tudatosság növelése, megismerni, mit tartogat majd a következő állomás, hogy kiélvezhessük a jelenlegit, és jó szokások rendszeres, napi ismétlése. Könnyebbíteni kicsit a nehézségeken, megtanulni a megküzdés stratégiáit, a változások okozta szorongások oldását.

Időpontjai kéthavonta egyszer személyesen:

Csütörtökön 9.00 – 17.00-ig 20.000.-Ft/alkalom

vagy pénteken 17.00 – 20.30-ig 10.000.-Ft/alkalom

Kizárólag személyesen!

Időpontok

  1. 2022. 09. 29. vagy 30.
  2. 2022. 11. 24. vagy 25.
  3. 2023. 01. 19. vagy 20.
  4. 2023. 03. 16. vagy 17.
  5. 2023. 05. 11. vagy 12.
  6. 2023. 08. 15. KEDD. közös nap
  7. 2023. 10. 12. vagy 13.

Erre a képzésre azokat várom, akik tanultak már nálam jógát, elsősorban az Anaya női jóga oktatóképzésen vagy női jógaterapeuta képzésen végzetteket.

Itt olvashatsz egy Anaya-baba keresztelőjéről

Fotó: Tündi. Szülés utáni rítus, és tündérkeresztelő, ahol dédanya, nagyanya, édesanya és kisbaba lélek kapcsolódás látható, rituális fürdőben.