Szerettem beteg lenni kislányként, mert érdemes volt. Anyu akkor nagyon odafigyelt rám! Kaptam kaszinótojást, (nagy dolog volt akkoriban) meg könyvet is, mert az orvosi rendelő mellett volt a könyvesbolt. Aztán a tiszta ágyban feküdni, almakompóttal és az új könyvvel, az volt ám az élet! Nem is siettem gyógyulni.

Felnőttként sajnos ebből semmi sincs. Magamnak főzni és boltba vánszorogni nem mókás betegen.

S mivel három fiam van, lányom pedig nem egy anyáskodó típus, drága jó Uram meg mindig elfelejti, mit szeretek betegen, hát sok boldogtalan órát töltöttem el magányosan, vacakul.

Aztán felhorgadtam, és úgy döntöttem, akkor inkább maradok egészséges.

Az elmúlt évtizedek erről szóltak.

Kezdődött a sok gyógynövénnyel, amit pici koromtól gyűjtöttünk Édesanyámmal, majd a Treben könyvvel, amikoris megtanultam használni őket.

Majd anyu reikizni kezdett, aztán természetgyógyász lett, és egyre többet tanultam tőle. Sorra vette nekem a betegség lelki okairól szóló könyveket!

Eljutottam oda, hogy csakis homepopátiával gyógyultunk.

Csaba fiam felnőttként reklamált először, mikor fejfájásra egy algopirint kapott valakitől, és azonnal jobban lett tőle, nem is tudta, hogy ilyen is van, mert bár a homeopátia is azonnal tud hatni, de nem spóroltam meg neki a lelki munkát. Betegség esetén sok feltáró beszélgetéssel kutattam a gyökérokot. A lázról nem is beszélve, nálam mindig lehetett lázasnak lenni, nem estem kétségbe, ültem türelmesen mellettük (magam mellett) az öngyógyulás alatt.

2022-es Anaya Női Jóga Tábor

Aztán az élet úgy hozta, hogy a foganásra egy alapos böjtkúrával sikerült felkészülnöm, és a szoptatás is olyan jól sikerült, hogy tejtestvér is lett a fiam mellé, bár az első két gyerekemet nem sikerült szoptatni anno. Nyilvánvalóan lelki tényezők miatt!

Ezen felbuzdulva vettem tonnaszám a női egészségmegőrző könyveket, és gyakoroltam, gyakoroltam! Két és fél évtizede immár ez a hobbim, hivatásom.

Mára tudom, mire mi jó, meddig és milyen formában ír, kivonat, balzsam vagy borogatás, pakolás, fürdő, inhalálás. Ismerem a jóga központosító gyakorlatait, a jógikus köpölyt is, a tisztításokról, méh és jóni füstölésról, gőzölésról nem is beszélve.

Szétcsúszott állapotban tudok csontot összerendezni, mint a mexikói bábák a gyermekágyban. Értem a belső utazás lényegét, és fel tudom keresni a szerveimet, kapcsolatba tudok velük lépni!

Ráadásul ezek a módszerek nem titkosak, bár gyakorlást igényelnek, és nagy megértést.

Összegyűjtöttem ezt a női tudástárat, és most szívesen megtanítgatnám!

Nekünk kincset ér!

Kisfiam talán ötödikes lehetett, amikor kért tőlem gyógyteát, mert osztálytársának fájt nagyon a hasa menstruáció alatt. Aztáén üresen hozta haza, és becipelt még egyet másnap Ő, aki a saját vizespalackját is alig volt hajlandó vinni, mert nehéz.

Szóval, valamit csak tud ez a módszer.

Gyere el hozzám, ha szeretsz tenni magadért és másokért egyszerű, természetes módszerekkel!

Anaya oktatóképzés: NŐI EGÉSZSÉG modul

Női egészségtitkok, méhgőzölés, csontösszerakás és a többi